Sant Pere Molanta és un poble de 500 habitants,envoltat de vinyes, molt proper a Vilafranca del Penedès (4 km). Les principals activitats turístiques, a més del Restaurant La Posada i els apartaments de Cal Jepa!, són : caminar pel poble i els seus voltants, entre mig de vinyes o acostar-se fins a la Font del Cuscó, l’Aula de la Vinya i el Vi (lloc on fer cates de vins o comprar una selecció de vins penedesencs), també hi trobareu allotjament a les cases de turisme rural de La Caseta, Ca la Ernestina i Cal Pere Pau.

Són de ressaltar les activitats esportives que es poden realitzar al poble ja que aquest compta amb una pista poliesportiva i un camp de futbol amb gespa natural (al costat de l’Església), per llogar el camp: C.F.P.Sant Pere Molanta. Sant Pere Molanta és un poble i per tant els serveis són escassos, però de qualitat, voldríem destacar la Fleca Fontanals (situada molt a prop de La Posada) i la botiga d’alimentació de Cal Ton, on elaboren unes botifarres molt bones (molt a prop de Cal Jepa).

Sant Pere Molanta pertany al municipi d’Olèrdola. El principal atractiu turístic d’Olèrdola, és el Castell d’Olèrdola, s’hi ha d’anar!. Podeu obtenir el mapa turístic d’Olèrdola.